Nyheder & Opslag

Bagværk fra mors og bedstemors tid


                                                                         Mandelgaven og værtindegaven her op til jul


”Bagebogen” fra Hejls

 

”Bagværk fra mors og bedstemors tid” udkommer nu i 5. oplag.


Bogen er oprindelig udkommet i 2010 som årsskrift for Lokalhistorisk Forening og Arkiv for Hejls-Hejlsminde. Bogen fik fra starten en vældig succes og udkom i 2010 og 2011 i hele 4 oplag. Nu er bogen udsolgt, men der er efterspørges stadig overalt fra i landet. Derfor har arkivet i Hejls besluttet at lade trykke et 5. oplag, som udkommer til her til 1. december.

Bogen er dels et stykke kulturhistorie over kvindernes liv på landet omkring midten af 1900-tallet samt en opskriftsbog. Den indeholder masser af opskrifter på de kager, som vores mødre og bedstemødre bagte i første halvdel af det 20- århundrede både kringler, formkager, æblekager, skærekager, boller og småkager af enhver slags. Derudover indeholder bogen en kort biografi af de kvinder, som har leveret opskrifterne på kagerne og en fortælling om kvindeliv omkring midten af 1900-tallet i Hejls.

Bogen koster100 kr. + forsendelse og kan købes ved henvendelse til Hejls Arkiv: 41 16 11 28 eller ved mail: trappendal@profibermail.dk eller hejlsarkiv@gmail.com. Den kan også købes hos Martensens boghandel i Christiansfeld.

”Bagebogen” fra Hejls

 

”Bagværk fra mors og bedstemors tid” udkommer nu i 5. oplag.

 

Bogen koste r100 kr. + forsendelse og kan købes ved henvendelse til Hejls Arkiv: 41 16 11 28 eller ved mail: trappendal@profibermail.dk eller hejlsarkiv@gmail.com. Den kan også købes hos Martensens boghandel i Christiansfeld.


Foregående side: YouTube
Næste side: Foredrag